Esdeveniment Prowein en Shanghái

Esdeveniment Prowein en Shanghái

2023-11-30 / Cal Bessó

Estem emocionats de compartir que Cal Bessó ha tingut el privilegi de participar en el prestigiós esdeveniment Prowein en Shanghái! Aquesta emocionant trobada ens va brindar l'oportunitat de presentar els nostres exquisits vins espanyols a un públic internacional apassionat pel vi.


Prowein és un aparador de renom mundial que reuneix productors, distribuïdors i amants del vi de tot el món. La nostra participació en aquest esdeveniment va ser una oportunitat única per a mostrar els nostres vins d'alta qualitat, elaborats amb cura i passió a la regió vinícola d'Espanya.


Durant Prowein en Shanghái, vam poder compartir les nostres històries, tradicions i la dedicació que posem en cada ampolla que produïm. Va ser un plaer conèixer a altres apassionats del vi i experts de la indústria, intercanviar idees i experiències, i establir connexions significatives en el mercat xinès.


Estem agraïts per aquesta experiència enriquidora i entusiasmats per la recepció positiva que van rebre els nostres vins. Esperem que aquesta oportunitat ens ajudi a expandir la presència de Celler Cal Bessó en el mercat asiàtic i a brindar als amants del vi de Shanghái l'oportunitat de gaudir de les nostres creacions úniques. Salut a tots els nostres nous amics a la Xina i als qui ens van donar suport en aquest emocionant viatge!