Guia Peñín Vins d

Guia Peñín Vins d'Espanya 2024

2023-11-30 / Cal Bessó

És un honor per a Cal Bessó compartir l'emocionant notícia que hem estat inclosos en la prestigiosa Guia Peñín 2024! Aquesta distinció és un testimoniatge del nostre compromís constant amb l'excel·lència en la producció de vins d'alta qualitat en la bella regió vinícola d'Espanya.


Des dels nostres humils començaments, en els quals comencem a conrear el nostre raïm amb passió i dedicació, hem recorregut un llarg camí. La nostra filosofia es basa en l'artesania i la tradició, combinada amb un profund respecte per la terra i l'entorn en el qual conreem el nostre raïm. Cada ampolla de vi que produïm és el resultat d'una acurada selecció de raïm, una meticulosa vinificació i un envelliment precís.


La inclusió en la Guia Peñín 2024 és un reconeixement a l'ardu treball i la dedicació del nostre equip d'enòlegs i viticultors. Ens enorgulleix saber que els nostres vins han estat avaluats i destacats per experts en el món del vi, la qual cosa ens motiva a continuar millorant i elevant la qualitat dels nostres productes.


Estenem el nostre agraïment a tots els amants del vi que han fet costat a Celler Cal Bessó al llarg dels anys. Esperem que continuïn gaudint dels nostres vins i compartint aquesta emocionant travessia amb nosaltres.